top of page

Gelaatsverzorging


Bij Beauté Nathurelle ben je aan het juiste adres als je kiest voor eerlijke plantaardige huidverzorging & -verbetering opgebouwd uit essentiële oliën, algen en plantenextracten.

De frisse en hypoallergene parfums in de crèmes en oliën garanderen u een relaxerende verzorging.


Wenkbrauwstyling


Je wenkbrauwen bepalen je expressie en het frame van je gezicht. Er wordt gebruik gemaakt van een gepersonaliseerde aanpak en techniek. Zo creëer ik jou perfect natuurlijke wenkbrauwen aangepast aan je uw unieke gelaat.Wimperlift


Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.


Natural Nail Treatment


Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren! "BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie nagel.

Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.


Gelpolish


Deze rubberbase en gelpolish behandeling is voor iedereen die voor 3-4 weken een mooi kleurtje op en nageltjes wenst zonder daarbij de natuurlijke nagel te beschadigen.

Ook op de teentjes kan je van deze behandeling 4-6 weken genieten.

Een volledige E-manicure en E-pedicure is hierbij inbegrepen.

Handverzorging


Uw handen hebben het dagelijks hard te verduren! Vergeet ze niet en trakteer ze op de zorg de ze zo verdienen met een Spa Manicure.

 Verwarmde Hydraterende en Verstevigende Crème met Ureum, Vitamine E, Tea Trea Olie en Calcium. Scrub en handmasker. We ronden af met een zalig ontspannende handmassage. E-manicure en verwijderen van nagellak of gelpolish inbegrepen.Deluxe Pedicure


Onze voeten hebben dagelijks veel te verduren en toch vergeten we ze dikwijls.

Verfrissend, ontspannend en verzorgend, dit kan je verwachten van een Deluxe Pedicure bij Beauté Nathurelle.

Laat je verwennen en gun jezelf dit ontspannend me-time moment met een heerlijke verse gember thee of koffie!

Spa Pedicure


Wil je net dat ietsje meer voor je voeten boek dan een Spa Pedicure en geniet bovenop de Deluxe behandeling van een verwarmd voetmasker gevolgd door een ontspannende voetmassage.

Een topper voor als je jezelf of iemand anders een extra wil verwennen! 


Groene Klei Pedicure


 Ontdek de heilzame werking van groene klei voor uw voetjes!

Ontzwellend en Kalmerend effect bij overdreven transpiratie

Zeer gunstig bij reuma en spierpijn.
bottom of page